ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

KOUTES WOOD CREATIONS

Η επιχείρησή μας, KOUTES WOOD CREATIONS, αποτελεί μια αμιγώς Ελληνική επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό.

Η ιστορία της ξεκίνησε το 1986 από ένα ξυλουργείο στο Μακρυχώρι Λάρισας με επικεφαλής τον Βασίλειο Κουτελίδα, πάτερα της οικογένειας Κουτελίδα. Η πορεία και η εξέλιξη της επιχείρησης, ωστόσο, αποτελεί οικογενειακή υπόθεση, καθώς η μεταλαμπάδευση της πλούσιας γνώσης του έμπειρου πατέρα και το απόλυτα δημιουργικό πνεύμα του υιού της οικογενείας, Ιωάννη Κουτελίδα, ήταν ο συνδυασμός που απογείωσε την KOUTES WOOD CREATIONS.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η αγάπη μας για τη φύση αποτέλεσε το έναυσμα μας, για τη διερεύνησή της.

Μέσα από την επαφή μας με τη φύση, άρχισε η παρατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και κυρίως των φυτικών ειδών. Το ενδιαφέρον μας επικεντρώθηκε στα δένδρα. Η μυρωδιά του ξύλου, τα περίτεχνα σχέδια των κορμών και των κλαδιών αποτέλεσαν την κύρια πηγή της έμπνευσής μας. Η ποικιλία των χρωμάτων και των υφών διέγειραν τη φαντασία μας και, κάπως έτσι, έγινε η αρχή.

Ο θαυμασμός μας και η πηγαία αγάπη μας γι’ αυτό το ποικιλόμορφο προϊόν που ονομάζεται ΞΥΛΟ ήταν το εφαλτήριο για να κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα και να σας παρέχουμε σήμερα προϊόντα με ποιότητα και καλαισθησία, προσαρμοσμένα πάντα στις προτιμήσεις σας.

WOOD CREATIONS

Το όραμα
της επιχείρησης

To πρωταρχικό όραμα της επιχείρησής μας είναι η ΝΕΚΡΗ ΥΛΗ της φύσης, που απλόχερα μας παρέχει η ίδια η φύση, ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ, μέσα από τις δημιουργίες εύχρηστων και ποιοτικών προϊόντων από εμάς για εσάς!
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

The finest woodwork
for the finest people.

Βασικός στόχος της επιχείρησής μας είναι η δημιουργία και η διάθεση κατασκευών, όπως κουζίνες , ντουλάπες, εσωτερικά & εξωτερικά κουφώματα, παιδικό δωμάτιο, έργων, όπως πέργκολες, επενδύσεις, πισίνας, διαμόρφωση χώρων εστίασης, μπαρ, εστιατορίων, διαμόρφωση χώρων συναυλιών, ξύλινες κατασκευές και δημόσια έργα, και προϊόντων, όπως custom παραγγελίες, αλλά και πιο ιδιαίτερες δημιουργίες, όπως είδη λαϊκής τέχνης, διάφορα σκεύη χειροποίητα σε ξυλότορνο, καθώς και καθρέφτες, φωτιστικά, μπολ τραπεζάκια για σαλόνι – κουζίνα, τα οποία θα καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες, με τη δική σας αισθητική, για την απόλυτη ικανοποίηση σας από το τελικό αποτέλεσμα, πάντα με γνώμονα τον σεβασμό προς εσάς και τη φύση!

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΜΑΣ

Η αγάπη μας για τις πρώτες ύλες.

Η πολύχρονη δραστηριοποίηση της επιχείρησής μας και η εδραίωσή της σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό είναι αποτέλεσμα τόσο της αγάπης μας για την πρώτη ύλη όσο και της σκληρής δουλειάς μας, με στόχο την τελειοποίηση των δεξιοτήτων μας για ένα άρτιο τελικό προϊόν. Ωστόσο, η πρώτη ύλη σε όλα τα επίπεδα αποτελεί για εμάς το Α και το Ω για οποιοδήποτε δημιούργημα.

Βασική και κύρια πρώτη ύλη αποτελεί το μασίφ ξύλο διαφόρων ειδών, όπως το μεραντι, κρόκο, νιαγκον, καραγάτσι-φτελιά, ελιά, καρυδιά, αμυγδαλιά, ροδακινιά, καβάκ κ.α., επειδή η αξία του φυσικού μασίφ ξύλου είναι αδιαμφισβήτητα η ανώτερη, ποιοτικά, επιλογή.

Για τον λόγο αυτό, στην επιχείρησή μας επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, για μεγάλη αντοχή στον χρόνο, ανεξαρτήτως υλικού.

KOUTES WOOD CREATIONS

Ευχαριστήριο Επιχείρησης

Η KOUTES WOOD CREATIOS αποτελεί μια επιχείρηση που ξεκίνησε δειλά δειλά, με πρωταρχικά εφόδια την αγάπη μας για το ξύλο και τη δημιουργικότητά μας, και δεν θα είχε φτάσει σήμερα εδώ χωρίς εσάς! Είναι λοιπόν χρέος μας, αλλά και ανάγκη μας, να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, για την προτίμησή σας και για την προώθηση της δουλειάς μας σε φίλους και γνωστούς. Η ικανοποίησή σας αποτελεί το κίνητρο για τη συνέχιση του έργου μας και η καλή διάθεση, μέσω της επιτυχίας μας, τη δύναμη μας για να πάμε όλο και πιο ψηλά!